He canviat d'adreça, entra a:

http://illesilaberints.wordpress.com

El blog de sempre amb una nova aparença i més opcions.

Sunday, September 12, 2010

Living la vida loca...

Així doncs un petit resum dels dies passats.

He estat a Kioto fent visites culturals diverses, de temple en temple, de galeria comercial en galeria comercial, i de sala de videojocs i de pachinko a sala de videojocs i de pachinko. El pachinko en qüestió mereixeria un llibre en exclusiva, però nomes us diré que és un joc interessantíssim. Consisteix, com moltes coses a la vida en ficar boles dins d'un forat. Tots els graus de llibertat que té el jugador és una manivela que es pot anar ajustant finament amb un canell japonès per tal que la força amb que surten les boles sigui la adequada... en fi una cosa molt rara.

(perdo pels accents i apòstrofs, però cada ordinador que agafo és diferent)

I també una fantàstica sessió de karaoke guiri amb el Dani i la Marta. Enrique Iglesias, Shakira... ja us ho podeu imaginar. Sort que hi havia el Gimme Gimme d'Abba i Creep de Radiohead per posar una mica de seny. A mode d'informacio:

  • 1 birra en un bareto 500 yens, minim. (5 euros, vaja)
  • 1 hora de karaoke i un got fins amunt de whisky on the rocks, 700 yens.

la cosa està clara.

I ara estic a casa d'una couchsurfer prop de Fukuoka. Ahir em vaig dedicar a conèixer la famosa nit d'aquesta ciutat, i ni us explico com va anar el tema. Quin panorama. Per als mes versats en la nit barcelonina nomes diré que vaig acabar a Tunnel Balmes Fukuoka. Ben divertit, això sí.

I com que una imatge val més que mil paraules, i com que aquest teclat és un sidral (i com que també he d'anar a un onsen, banys termals) doncs us poso unes fotos que segur que us agradaran. Al loro amb els calçots de kioto!!!

ossu!!









2 comments:

  1. Jejjjeje...pero será posible? con esa cara demandas una mica de seny en el karaoke marc?

    ReplyDelete
  2. bueno, no sonaba ninguna cancion en ese momento... era una foto de relleno para poner en el blog y habia que hacerla bien. :-p

    ReplyDelete