He canviat d'adreça, entra a:

http://illesilaberints.wordpress.com

El blog de sempre amb una nova aparença i més opcions.

Saturday, December 25, 2010

Bones Festes!!


Des de la caloreta de Fremantle, illesilaberints us desitja que passeu molt bones festes.

Nadal sempre serà més Nadal per a mi a 9 graus, amb fred i El Corte Inglés ple a vessar. Tot i que veure com un dia més el Sol es pon des de la platja, poc a poc sobre l'horitzó, és ben agradable.

Que passeu unes festes ben alegres, que per Nadal les illes s'acosten les unes amb les altres, i les aigües són més càlides i es poden nedar més fàcilment. Que sigui una Festa de debò!!

I que l'any que comença ens dugui més a prop dels nostres somnis, i que aquests somnis siguin bons per a nosaltres i puguem compartir-los amb els qui estimem. Que els laberints siguin bonics, interessants, divertits i ens facin descobrir moltes coses pel camí. Inshalla'h.

Moltes abraçades cap per avall!

6 comments:

  1. Jjjajjja...pero que pintas!!

    que pases buenas fiestas tu también Marc.

    1 abrazo muy fuerte!

    ReplyDelete
  2. Acabo de llegir que ja és any nou a Australia, així que: FELIÇ ANY NOU!! XD

    ReplyDelete
  3. Feliz año Marc!! espero que hayan salido bien todos los trámites del visado. He visto en las noticias lo de las inundaciones, sé que son en QLD a miles de Kms de WA, pero nos quedaríamos más tranquilos si nos dices que estás bien, y tu furgo también y que el camino que vas a recorrer ahora está fuera de peligro...

    cuídate mucho M! Besos.

    ReplyDelete
  4. Wapuuuuu! feliç any! i si! estic esperant les teves histories a la bora d'una llar de foc; pero crec que haurem de fer una estada perque sino amb tant temps que has estat a fora noe ens en surtirem!

    Petonarro!

    Alba

    ReplyDelete
  5. Hola! Deb, de momento las inundaciones no han afectado demasiado al NT Northern Teeritory, por lo que se. Asi que la furgoneta esta relativamente segura en Darwin. El dia 10 vuelo hacia ahi para seguir la ruta hacia el sur, huyendo de las lluvias. Parece que las carreteras estan transitables, aunque algo danyadas. Espero que no habra problema.

    Alba!! molt bon any!! de moment encara m'hi estare una miqueta mes per aqui. Quan torni ja farem unes convivencies, a veure si arrosseguem a tots els lestonnakers i fem xerinola!

    petons!

    ReplyDelete