He canviat d'adreça, entra a:

http://illesilaberints.wordpress.com

El blog de sempre amb una nova aparença i més opcions.

Friday, November 5, 2010

Primer concurs Transoceànic de Batejament Furgonetil

Doncs sí senyors, ja és aquí el concurs!

La furgoneta necessita un nom abans de sortir a rodar món, o sigui que farem un concurs per veure quin li posem.

Bases del concurs
  1. Seguint la tradició marinera i per assegurar bona fortuna, el nom de la furgoneta ha de ser femení. Val a dir que el nom es pot feminitzar sense problemes; ex. si li voleu dir Núvol, doncs serà, La Núvol. Entès?
  2. Les propostes de noms es poden, o bé enviar per correu a la meva adreça electrònica, o posar a la secció de comentaris d'aquesta entrada del blog.
  3. S'hi valen noms en qualsevol idioma i dialecte. Sons guturals inclosos.
  4. Els noms s'han de proposar abans de l'acabament del dimerts vinent. Aleshores els recolliré i es sotmetran a votació pública. (si us plau, només un vot per persona, no feu trampes!!)
  5. El guanyador del concurs rebrà un premi més que interessant... El premi és un moneder fet d'ESCROT de cangur, com el de la foto a continuació. 100% made in Australia. No és broma.

En otros idiomas / Other Languages
No lo has entendido? Traduce este post con el traductor de Google que encontraràs en la parte derecha de la pantalla y participa! El escroto también puede ser tuyo!

Problems understanding it? Translate this post with the Google translating tool on the right side of the page and participate! The scrotum can also be yours!

9 comments:

  1. un només???!! si home marc!:-P

    crec que el que millor li escau és idea teva: l'Escrot (noti's que l'article apostrofat és femení;)

    així a raja-ploma se m'acudeixen: l'oruga del desert, la serpota de les antípodes, l'Ulururanya (hehe)... si li poses un nom així segur que no et quedes encallat enlloc _ _U

    en una altra categoria, m'agrada 'la Fat: Uluru'. Pot semblar un joc de paraules i dóna lloc a interpretacions diverses. La idea original és que el fat (destí) de la furgo és l'Uluru. També, en clau humorística, pot voler dir que l'Uluru és un roc més aviat rodanxó. A més, els dos punts queden super pro, tot i que es poden substituïr per una coma o fins i tot un punt i coma, segons criteris estètics.

    Que m'avorreixo a la feina marc...

    L'escrot és meu!!!

    ReplyDelete
  2. T'acabes de guanyar un escrot de cangur, Uri. Si senyor! Escrot honoris causa per a tu, company!

    M'encanta La Ulururanya i la Fat: Uluru. Quanta inspiració!!

    Amb participants com tu la competi estarà renyida!!

    ReplyDelete
  3. ue!!<:-D

    ets un jutge generós hehe, moltes gràcies!:) aquest cap de setmana aprofitaré per animar aquella colla a participar-hi ;)

    Scrotum Power!

    ReplyDelete
  4. Para no olvidar los orígenes un buen nombre sería FLOWERS-TA

    ReplyDelete
  5. mmm... em sembla que li posaria "la fosa"... però potser millor al final del camí, que d'entrada és mal presagio.... o potser t'agrada més "la sanchez-dragoneta", ara que després de les últimes notícies no té massa bona premsa ;)

    una abraçada!!

    ReplyDelete
  6. juasjuasjuas! m'acabo de posar al dia de lo del Sánchez-Dragó. Tokio del 67... quin tipus...

    Merci per les aportacions! em sembla que la majoria dels participants ja teniu el vostre propi escrot (de cangur)... a veure si algun altre personatge s'hi apunta!

    ReplyDelete
  7. hahahaha Guarro-Neta... i Guarromán directament?xD

    o, posats a fer humor semàntic, furgobruta :-P

    pd
    si et vols posar al dia no et perdis una conversa entre el dragó i el boadella que corre porai... semblen el Hitler i el Mussolini fent-la petar mentre prenen un te amb galetes. Acollonant.

    ReplyDelete
  8. No sé si encara estic a temps de participar en el concurs transoceànic de batejament furgonetil, però tinc una proposta que penso us pot agradar.

    Què us sembla "La Fatarella".

    És bonic, reuneix la condició de les bases del concurs de ser un nom femení i, a més, respecta tota la temàtica del fat (destí) que ha comentat l'Uri.

    Aquí ho deixo!

    ReplyDelete